Ga met ons mee op avontuur door de Bordspellentuin ... en ontdek de veelzijdige wereld van bordspellen!

Is dat ene bordspel iets voor jou?

Bordspellenreviews: één van de beste manieren om erachter te komen of een spel bij jou (en eventueel jouw spellengroep) past! Een leuke vormgeving van de doos wil niet altijd zeggen dat de gameplay ook leuk is en andersom. Voordat je een spel daadwerkelijk gaat aanschaffen, wil je waarschijnlijk weten of het wel iets voor jou is. Als je niet de mogelijkheid hebt het spel eerst uit te proberen, bijvoorbeeld op een beurs of bij vrienden, dan is het lezen van reviews een goed alternatief.

Wij van De Bordspellentuin schrijven ook van deze reviews voor jou. Bij ons komen ze in twee verschillende formats voorbij:

  • Volledige Reviews
    Dit zijn wat meer uitgebreide reviews van spellen die wij vaker dan één keer gespeeld hebben, waardoor wij zelf een goed beeld hebben van hoe het spel werkt en bij wat voor soort spelers het spel past. De score die in deze reviews gegeven wordt, is gebaseerd op een cijfersysteem van 1 tot 10.

Ontdek de volledige reviews hier!


  • Eerste Indruk (Mini-Reviews)
    De naam zegt het al: dit zijn korte reviews die wij schrijven na het spelen van ons eerste potje van een nieuw spel. Hierin delen wij met jou wat voor indruk het eerste potje heeft achtergelaten. De score is voorlopig en wordt uitgedrukt in een aantal sterren, 1 tot 5. Je vindt deze reviews ook terug op onze Instagram-pagina.

Ontdek de Eerste Indruk (Mini-Reviews) hier!